12th Mar2010

Com treure avís de deshabilitació de contingut de macros i com fer perquè s’obri un formulari, informe o taula en obrir la base de dades en Microsoft Access 2007

by ruta66

La gent que té el paquet de Office 2007 amb Access, potser s’ha trobat que cada vegada que obre el programa amb la base dades, sempre hi ha un avís un pèl pesat que avisa que deshabilita el contingut de macros i codi del document, i que fins que l’usuari no l’habilita no s’executaran les funcions i macros incrustades. Aquí us escric com treure l’avís però haureu de saber que si hi ha algun codi maliciós o rebel haureu de vigilar.

El que heu de fer és anar al botó de l’Office.

Boto d'Office

Al panell trieu el botó d’"Opcions d’Access".

 

Després a la finestra aneu a la secció de "Centro de Confianza" i a dins premeu el botó de "Configuración del Centro de confianza…".

 

En la nova finestra aneu a la secció de "Configuración de macros" i marqueu la opció "Habilitar todas la macros…", no es recomana però d’ara en endavant vigilarem més què obrim.

Si voleu que en Access s’obri un formulari automàticament quan obriu el document de la base de dades, heu d’anar al botó d’Office, després a Opcions d’Access, a la finestra aneu a la secció de "Base de datos actual" i allà podreu configurar les opcions del document d’Access com pot ser el formulari, taula o informe que s’obri quan engegueu la base de dades.

3 Responses to “Com treure avís de deshabilitació de contingut de macros i com fer perquè s’obri un formulari, informe o taula en obrir la base de dades en Microsoft Access 2007”

  • després a Opcions d’Access, a la finestra aneu a la secció de “Base de datos actual” i allà podreu configurar les opcions del document d’Access com pot ser el formulari, taula o informe que s’obri quan engegueu la base de dades.

  • ghd

    Base de datos actual” i allà podreu configurar les opcions del document d’Access com pot ser el formulari, taula o informe que s’obri quan engegueu la base de dades.

  • heu d’anar al botó d’Office, després a Opcions d’Access, a la finestra aneu a la secció de “Base de datos actual” i allà podreu configurar les opcions del document d’Access com pot ser el formulari, taula o informe que s’obri quan engegueu la base de dades.

css.php